18 de gen. 2010

MENYS CRITICAR I MÉS ANIMAR

Són temps difícils per als seguidors gironins, l’equip sembla que funciona però els resultats no acaben d’arribar i comença a entrar la por del descens al cos dels aficionats gironins. S’ha de ser realista, som un equip i un club humil que feia 50 anys que no jugaba a Segona Divisió i, tot i així, si la temporada s’acabés avui mateix mantindriem un any més la categoria, l’únic i gran objectiu de la temporada.

És evident que tenim un problema totalment diferent al de la temporada passada. Abans ens costava marcar gols però gaudíem d’una defensa molt sòlida i, actualment, aquesta és la que més coixeja, segons els números. És cert que no tenim la millor defensa de la la lliga ni el millor porter, però no hem d’oblidar qui som i d’on venim. És per això que creiem que si som socis i simpatitzants d’aquest equip és per fer-li costat en els moments bons i en els moments dolents. Tots tindrem alguna cosa a dir, tots creiem que un és més bo que una altra, que hi han tasques que es podrien haver fet millor o pitjor però és el que tenim. No oblidem que fa res teniem un equip a primera catalana.

Amb tot això, l’únic que volem dir-vos és que s’ha de fer costat a l’equip, s’ha d’animar, se’ls ha d’aplaudir, se’ls ha de recolzar, perquè menjar pipes i estar assegut en una cadira durant 90 minuts és facilíssim, però si tots posem el nostre gra de sorra aconseguiriem aixecar el vol i mantenir l’equip on es mereix. Des de Columna Supporters, volem fer una crida a tots els aficionats i amants del futbol, perquè tenim l’equip de la ciutat a la Lliga de Futbol Professional i val la pena aprofitar la ocasió. Per això demanem més suport a l’equip i deixar-nos de critiques.

Ànims a tots els gironins, que tot just estem a l’equador de la temporada

VISCA EL GIRONA, SEMPRE!